4th of July 2015

Rød, hvid og blå / spareribs og soulfood / s’mores / Tom Cruise

Det er i store træk traditionen tro for os.

Sommer 2015 har stået på høj sol i en uge, og for at beskytte vores sne-redte hud søger vi tilflugt under den nyligt anlagte pavillion. I dagens anledning akkompagneres vi af en subway meat & cookie platter + Budweisers og cherry Cokes

IMG_0123

Er det nice eller hva? Lidt sideinfo: Pavillionen, købt i Bilka, er en god engangsinvestering hvis du har have. Fordelen ved en fast træpavillon er, at den ikke blæser væk (TAK DANMARK) og kan stå ude året rundt så tag det helt roligt, dette møbel vil danne dekorationsgrundlag for mange en festivitas i fremtiden.

Speaking of which, hvad er en Independence Day havefest uden patriotisk pynt? Ud over flag (duh) har symaskinen været i fuld sving for at lave signature-colour drapes.

Stof og Stil sælger billig bomuldslærred – 4 meter rødt, 4 meter hvidt, 2 meter blåt. Samlet pris var 320 kr.

  1. Jeg halverede de røde og hvide stykker, så alle stofstykkerne var 2 meter lange.
  2. Herefter opdelte jeg de 2 meter lange stykker (på langs) i 4 dele ved at rive dem. Det er meget nemmere end at opmåle og klippe med saks, og det er præcist nok for et projekt som dette.
  3. Alle stykkerne blev syet sammen og bum så har man et flot patriotisk gardin.

Tidsforbrug 1,5 time, men glæden over disse stjerne flotte gardiner varer mange sæsoner (oh yes). Du kunne sagtens lave lignende gardiner til påskeægs-jagt i pastelfarver. Mulighederne er uendelige.

I forhold til forth of July er bbq rimelig essentielt, men hvis du godt kan lide novelty (I mean, who doesn’t) skulle du overveje at lave mini-hamburgers og hotdogs. På ohhappyday.com finder du for eksempel en super god opskrift som vi har testet – et voila!

Nogengange kan man finde mini-burgerboller i danske supermarkeder; jeg spottede nogle i Super-Brugsen for to uger siden, så de findes og det kaldes ‘sliders’ (hvis ikke miniaturestørrelsen er et give-away).

Til sidst vil vi lige vende omkring s’mores; traditionel amerikansk dessert tilberedt over bål.

smores3

Den oprindelige opskrift kræver en slags grahamskiks som ikke er tilgængelig i Danmark, men det kan erstattes af digestives eller mariekiks. En god ide til fest er at lave et fad med forskellige muligheder, så der er lidt at mix’n’match med – vi synes det er den mest oplagte ide til en hyggelig sommeraften med bål for både børn og voksne :D

smores1

Og så tilbage til frokosten.

IMG_0130

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *