Alternative julehilsner

8678d231a6423002027beb3c3d985362

Her ved juletid er det rart at modtage en julehilsen fra de mennesker som man ikke har mulighed for at se så ofte. Vi har samlet nogle idéer til alternative julehilsner, hvis du ikke har lyst til at sende et kort eller en email ligesom alle de andre.

Send er honningkagehus med posten.recipe-image-legacy-id--1273538_8

Intet siger julestemning som et honningkagehus. Det dufter fantastisk og så er det hyggeligt at samle. Send de færdigbagte hus-dele samt ingredienser til glasur og pynt til en du holder af. De vil værdsætte din omtanke. Du kan finde en nem opskrift her.

Send en ballon med posten.

balloon gram mail birthday bridal baby shower party wedding gift fun unique for her for him christmas holiday destination children kids kid child gerber aldina photography Bonjour balloon 2

Der findes også danske  firmaer som sender heliumsfyldte balloner afsted for dig. Prisen er omkring 100 kr. Shitsandgiggles har gjort dette flere gange og det har bragt stor glæde… altså undtagen den gang hvor jeg, som en overraskelse, sendt en smiley-ballon uden at vedlægge en hilsen. Modtageren lagde en paranoid post ud på de sociale medier om at hun havde modtaget en skummel ballon fra, hvad der sikkert var en sindsforstyrret person med skumle hensigter og en syg humor. Udover at det var utroligt morsomt, så vil jeg anbefale at vedlægge en besked medmindre du vil skræmme dine venner.

Send Chokolademd106464_1210_11_f_aux_bois_vert

Disse kan man selv lave  lys og mørk chokolade og en siliconform købt online. Opskriften findes her på mit spirit-animals hjemmeside. Disse ville også være fantastiske som værtindegaver.

c-139_1

Shitsandgiggles er helt vild med denne chokoladebutik som laver finurligt chokolade som ikke ligner chokolade. Der findes forskellige gaveæsker i forkskellige prisklasser, men for tiden crusher vi på dette chokoladekamera.

IMG_1553

I år sender Shitsandgiggles disse fine juleposer til venner og bekendte. Du kan stadig nå at være med i lodtrækningen. Så kan det være at vi sender én til dig.

Send et syngede telegram.

Shitsandgiggles kan ikke være med i denne prisklasse da priserne desværre ligger omkring 2000 kr. Hvis vi havde penge vi ikke vidste hvad vi skulle bruge på, ville vi sende et syngende telegram udklædt som Buddy, fra filmen Elf. Idéen om at gøre familie og venner lettere pinligt berørt når en udklædt person pludseligt møder op og synger en sang er utroligt tiltagende. Det ville være EPIC!

Følg med på bloggen i morgen hvor vi afslører året Dr. Seuss juletræ.

2 thoughts on “Alternative julehilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *