At Bruge Backdrops – YOU CAN TOO!

For noget tid siden opdagede vi den mest fantastiske opfindelse: tematiske backdrops!

Et backdrop kan tage din temafest fra: “det er da meget pænt….” til “OMG-WOW-WTF” -party-for-my-eyes! (overdrevet? Måske lidt… men spil lige med :D). På ebay.co.uk findes der onlinebutikker fra særligt Hong Kong og Kina som specialiserer sig i at printe gigantiske billeder ud på tyndt vicryl lærred til overkommelige priser.  LOVE IT!

Jeg har flere gange benyttet mig af denne butik som både sælger egne designs, men også gerne printer dine egne billeder, hvis du sender dem i fornuftig kvalitet. Eksempelvis har vi fået printet plakaten fra den føromtalte film, Coraline – fundet gennem Google. Mulighederne er uendelige – hvad med en gigantisk selfie?

DSC_9559 (1)

Priserne starter fra ca. 250 kr (pris + forsendelse) for de mindste som er 215 cm x 150 cm op til ca 500 kr for de helt store som er 4 m x 2,5. Meget billigere end storformat print i DK som kan koste tusindvis af kroner eller din førstefødte. Forvent at det tager 14-21 dage fra du har bestilt til det ankommer i DK.

Det fantaske ved vicryl lærred er, at det ikke vejer så meget, det ikke går så nemt  i stykker og teknisk set er vandtæt (Protip: det falmer dog efter et par dage i det danske regnvejr, vi har testet det). Der er dog ikke kun regnbuer og enhjørninger:

  • Det er foldet når det bliver sendt og derfor krøllet som man kan se på billedet. Dette kan rettes ud ved at stryge det >>forsigtigt<< på bagsiden.
  • Du risikerer at skulle betale told for forsendelsen. Jeg har endnu ikke skulle betale told når de blev sendt enkeltvis, men da jeg fik flere sendt i samme pakke, fik jeg en toldregning på næsten 600 kr. Vi anbefaler derfor, at få dem tilsendt enkeltvis, særligt da man ikke opnår nogen rabat ved samlet forsendelse.
  • De rare printerfolk på den anden side af kloden har lidt svært ved at kommunikere på engelsk, hvilket jeg erfarede, da jeg skulle have en faktura til den føromtalte toldregning. Det tog en del emails før de sendte den korrekte faktura, men de er bestemt meget høflige om vil konsekvent tiltale dig som ‘MY DEAR FRIEND’ :)

IMG_0710

HER KOMMER DET VIGTIGE! Da vi gerne vil dele denne fantastisk opdagelse med jer, vores læsere, kommer her en lille give-away. Alle dem like’r/synes godt om vores sprit-nye Facebook er med i lodtrækningen om et backdrop fra Alice in Wonderland! I stil med billedet, men i størrelsen 215 cm x 150.

Vinderen får besked d. 25/10, en uge før Halloween. Vi glæder os!

One thought on “At Bruge Backdrops – YOU CAN TOO!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *