Billigt julepynt

IMG_1604

Shitsandgiggles havde i år fået til opgave at pynte på en hospitalsafdeling for et meget begrænset budget. Jeg har tidligere delt en DIY om hvordan man laver en Nøddeknækker for under 100 kr. Her kommer lidt tips til hvordan man laver billigt julepynt til juletræet uden at det ser billigt ud.

IMG_1605

Meget af budgettet gik til indkøb af det kunstige juletræ, så jeg havde kun 120 kr. til at købe materialer til juletræspynten for. Jeg købte derfor en pakke billige julekugler i Harald Nyborg for 78 kr.

2220

For at skabe fylde i træets pynt lavede jeg silkepapirsblomster i hvid og rød. Det er en god idé at variere i størrelsen på pynten så det ikke bliver for monotont. Jeg lavede sløjfer af noget grønt filt jeg havde til overs fra El Kiddos Minecraft fødselsdagsfest. Til sidst lavede jeg nogle kunstige pebermynte bolcher af hvidt  flamingo som jeg udskar og afrundede med sandpapir.De blev malet med  rødt akrylmaling – Stor effekt for billige penge! Under træet placerede jeg kunstige pakker som var billige papkasser fra Ikea, pakkede ind i gavepapir.

Så blev det også jul for patienterne. Følg med i morgen hvor jeg kommer med flere DIY til billigt julepynt – Whoville-style.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *