En Dr. Seuss jul

dr-suess-day-quotes-sayings-2015-1

Da El Kiddo begyndte at kunne tale engelsk, for nogle år siden,  købte jeg en Dr. Seuss bog til at læse højt for ham. Det er blevet til en hyggelig tradition at jeg hvert år omkring juletid læser historien How the Grinch stole Christmas for ham.

DSC_2242

I år er første år hvor El Kiddo selv kan læse op fra historien, så vi har planer om at læse lidt af den  hver aften i december. Det bliver super hyggeligt.how-the-grinch-stole-christmas-book-zaz9efnf

Der er også lavet en film som er baseret på historien og den indeholder noget at det mest tacky amerikaniseret julepynt jeg nogensinde har set. LOVE IT!  BTW så er Jim Carrey med i filmen, men han var stort set med i alle film i slut 90erne!

f508f182f598070bc915fafd3fa570c2 (1)

Jeg har derfor bestemt at årets julepynt skal være inspireret af Dr. Seuss historie om The Grinch, så følg med her på bloggen og på vores Pinterest når vi holder jul på Seuss-maner.

For at vi rigtig kan komme i stemning udlodder jeg 5 af disse  julesposer fyldt med slik. De er rigtig søde og unikke at give væk eller beholde selv – Altså hvis du er helt vildt selvisk! Vi trækker lod d.24 december mellem ALLE de dejlige mennesker  som har liket vores Facebookside. Yayyy!!IMG_1553

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *