Et Who-ville juletræ

DSC_2271

Der er ikke noget bedre end at pynte et juletræ. Shitsandgiggles elsker kunstige juletræer da man kan gå tidligere i gang med at pynte og så holder de år efter år. Dette juletræ er genbrug fra Thanksgiving, så det stod allerede klar. Jeg lavede dog nogle modifikationer da jeg tilføjede et stykke kunstigt gran-guilande til toppen så træet ligner et rigtigt Who-ville juletræ. Inspirationen fandt jeg på Pinterest. Gran-guilanden blev fastholdt i den buede vinkel af en metal tøjbøjle jeg havde bøjet. Jeg glemte desværre at tage et billede af processen men det var nemt at gøre. Jeg malede også krukken så den passede til juletemaet.

DSC_2260

El Kiddo hjalp med at pynte. Han havde ikke helt forstået princippet i at fordele pynten jævnt, men det passede heldigvis godt ind i planen, da træet skulle overpyntes på rigtig Who-ville maner. Her er intentionen ikke smagfuld nordisk minimalistisk julepynt, men i stedet OVER-THE-TOP overpyntet træ. Der skal helst være så meget pynt at man frygter at det kollapser under vægten.

DSC_2276

Det meste af pynten var genbrug fra tidligere år: Røde, grønne og lilla julekugler, snefnug og kunstige sukkerstokke. Jeg tilføjede hjemmelavede sløjfer, som var sort/hvide slikposer, fra Søstrene Grene, som jeg havde foldet til en vifte og sat en lille rød sløjfe på. Marquee-stjernen er købt i Panduro hobby og malet med guldmaling.

Til sidst skal det nævnes at det altid er hyggeligt at høre julemusik mens man pynter. Shitsandgiggles familie hører tit Spotifys playlist Crooner Christmas. Når der rigtigt skal være julestemning sætter vi Pyotr llyich Tchaikovsky kompositioner fra Nøddeknækkeren på. Før vi begynder at lyde for pompøse så er det primært fordi musikken fra den fantastiske 90’er juleklassiker Home Alone har hentet rigtig meget inspiration fra Nøddeknækkeren. Home Alone skal ses i december ellers bliver det ikke jul, hvis du spørger mig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *