Flyvende helium ballon

Så er Shitsandgiggles endeligt  tilbage efter at jeg langsomt er kravlet ud af specialesumpen og op på overfladen, hvor alt er Unicorns and Rainbows! Jeg ser frem til at jeg nu har bedre tid til at udfolde mit Peter Pan syndroms fulde potentiale med diverse DIY projekter og Halloween festivitas. Det bliver er vildt 2018, da Hus-latinoen og jeg har Kobberbryllup i oktober, hvilket selvfølgeligt skal fejres med et brag af en Halloween-Kobberbryllup BONANZA!!

Heldigvis er vi allerede i gang da El Kiddo har fødselsdag i næste uge så vi er i fuld med forberedelserne til festen. Følg med i den næste tid hvor vi deler DIYs til en skummel Fredag d.13 fest. Vi skal blandt andet lave en hjemmelavet bardisk og en hjerne-kage…uhhhh!

Vi har dog i allerede holdt en mindre festivitas for den nærmeste familie og i denne anledning havde vi anskaffet denne fantastiske flyvende ballon. Den er et mekanisk heliumsfyldt vidunder, som jeg vil anbefale  alle at skaffe sig til deres næste børnefødselsdag – Nej, der er ikke nogen, som har betalt mig for at sige dette :). Man styrer den med en fjernbetjening og så er det ellers bare med at flyve, hvilket virkeligt er underholdende for børn og voksne. Hvis du følger vores Facebookside kan det være at du  kommer til at eje en fantastisk fisk, da vi giver en ballon væk til en heldig facebook-follower d. 20 april. Yayyyyy!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *