Shop USA

Som navnet måske afsløre, så er Shop USA en side for dig som… shopper i USA, eller mere specifikt, gerne vil handle i amerikanske netbutikker som ellers nægter at sende udenlandsk. Når du tilmelder dig denne service (gratis) får du en (lovlig) adresse i USA som modtager dine varer. Shop USA sender det så med fly hver torsdag. Simpelt!

Der er ingen vægtbegrænsning, men derimod størrelse, så hvis du vil købe noget stort kan du betale ekstra for at få det sendt med båd – beregn derved ekstra tid.

Med hensyn til told kan man blive slemt overrasket over ekstraprisen ved import, så Shop USA har en funktion hvorved de beregner den forventede toldafgift så du ikke skal bekymre dig om dette. Dette pris er dog lidt højere end “normalen” – Shop USA er trods alt en forretning. Jeg kan finde på at ‘riske’ den, d.v.s. få det tilsendt uden beregnet told, og har været heldig ikke at blive taget i tolden i ny og næ, men det er en gamble hvis du ikke bryder dig om overraskelsen.

Shop USA er en belejlig side hvis man eksempelvis ønsker at handle i Target og Walmart, men vær opmærksom på at ikke alle visakort accepteres i Walmarts netbutik – prøv dig frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *