Gangsterfest

addtext_com_MDQ1OTExMTk3MTgy

Bilen er køvt på Allposters.dk Love it!

Shitsandgiggles har  holdt El Kiddos 10 års fødselsdagsfest (part two) for nogle af hans venner, Yayy!! Temaet – for der skal jo være et tema – var Gangsterfest. Da vi blev enige om temaet var det første El Kiddo tænkte på Nerfgun-kamp og jeg tænkte Classy Great Gatsby. El Kiddo er ved at blive en rigtig lille gentleman, så festen skulle afspejle dette. Kompromiset blev derfor en classy fest med bananas Nerfgun-kamp i haven. Det blev til en awesome-sauce fest som vi sent vil glemme.

addtext_com_MDUwMzU3MTk3MzU5

Invitationerne var disse sjove Bang pistoler, med invitationen rullet ind i “bang-flaget”. Når den inviterede trykkede på aftrækkeren dukkede invitationen op. Det var en nem og sjov måde at lave invitationer på som ingen tid tager, WIN!

DSC_6958

I kælderen havde vi lavet en “bar” ud af en gammel Billy reol med vitrinelåge fra El Kiddos værelse, som alligevel skulle smides ud. Jeg malede med noget overskudsmaling og placerede guldtape i et mønster på forsiden. Skabet blev placeret på 2 æblekasser og jeg placerede en lyskæde indeni, så baren lyste op (hvilket var umuligt at tage pæne billeder af). Vi pyntede med guld glimmerforhæng og stjerner som El Kiddo havde male med guldmaling. Super nemt pynt, som ikke kræver en masse.

Gatsby approves!

IMG_5957For tiden er Shitsandgiggles interesseret i molekylære cocktails, så vi servede disse sjove cocktail kugler. Fremfor selv at lave dem tog vi den nemme løsning og bestilte vi Popaballs på Ebay i forskellige smagsvarianter, hvilket børne havde meget sjov med at prøve. Man kan servere dem på en ske, som vi gjorde, eller putte dem i drinks, Yum!

Popaballs-Cherry (1)

Vi serverede også vingummier, jellybeans, candyfloss champagne og en tequilalfri version af Tequila Sunrise. Børnene var vilde med det! Til “dessert” fik børnene cupcakes og popcorn. IMG_5958

PRO-TIP: Børnene havde medbragt deres egen Nerfgun uden patroner, hvilket vi havde bedt om i invitationen. Der kan hurtigt opstå konflikt om hvor mange patroner man havde med og om nogen havde taget dem.Vi købte derfor nogle billige Nerf-kompatible patroner på Ebay. Vi fik 500 patroner for omkring 200 kr, og så var der nok til alle. Jeg “testede” dem før festen ved at fyre løs på Hus-latinoen… Tihi :)

IMG_5908I haven havde vi lavet diverse steder, hvor de kæmpende kunne gemme sig. Måske kan nogle genkende vores Harry Potter Photobooth bag camouflagenettet. Vi får ind for genbrug. Det blev til en EPIC Nerfgun kamp!

DSC_6962

Mod festens slutning gik vi i kostumeskabet og havde en BANANAS udklædningsparty. Gode tider, men det roder også :)

Hvis du selv skal holde en Gangsterfest, så skriv en kommentar. Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer. Følg med på bloggen i den næste tid. Vi har mange planer for sommeren.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *