Guldgraverfest – Saloon

IMG_2941

I næste weekend skal vi holde den lovede Guldgraverfest og det bliver YEHAAA EPIC!

I dag har jeg arbejdet på vores Saloon, hvor gæsterne kan hente drinks og snacks. Den er ikke helt færdig endnu, men I skulle ikke snydes for et lille sneak-peek!

Vi satser på at festen holdes udendørs (krydser fingrer for godt vejr) så Saloonen er placeret i den samme træhytte som vi havde Skeletons coffee-shop i til Halloween. Jeg havde købt en Saloon plastik-bagrund til 100 kr på Ebay.co.uk og den hæftede jeg på hyttens væg sammen med noget overskudstof fra vores havebiograf.

Saloon skiltet var lavet i det samme tynde plastik som baggrunden, så det foldede jeg om en træplade, så det så mere robust ud.

Selve baren er en reol fra Ikea, med sort stof fastgjort bagpå. Super nemt og når reolen ikke bruges til bar  bruges den til opbevaring. WIN-WIN

Det tog ikke mere end 1 time at sætte det hele op. Rengøringen af hytten tog dog noget længere tid.. Oprydning og opbevaring er generelt en af de mest udfordrende aspekter ved at holde temafester for jo mere man kreerer jo mere plads er der behov for til opbevaring, UGH!

Der skal selvfølgelig også være noget musik til for at skabe stemning i Saloonen. Dette miks passer perfekt til vores fest. Følge med i næste uge, hvor Mineskakten skal færdiggøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *