Guldgraverfest – Sjove plakater

Skærmbillede 2016-06-10 kl. 20.30.15

Vi er i fuld gang med de sidste forberedelser til Guldgraverfesten på søndag, men her kommer lige en lille hurtigt DIY!

I det Vilde Vest var der altid nogen som havde gjort noget kriminelt. Hjemme hos os er El Kiddo altid den hovedmistænkte når der er sket noget uheldigt – Ironisk nok ender det tit med at være min eller Hus-latinoens skyld, men det skal vi ikke ind på her – det var derfor kun passende at vi lavede nogle “Wanted” plakater med El Kiddo på. Jeg spurgte pænt El Kiddo om han gad at se skummel ud på et billede, mens han havde en cowboyhat på, hvilket han ikke overraskende var helt klar på. Ved hjælp af Iphoto lavede jeg derefter billedet om til et sort/hvid billede. Man kan få mange programmer som kan gøre dette, så det er ret nemt.  wantedposter-blank-2400px

Efter en hurtigt google søgning fandt jeg denne template til plakaten, som også var gratis. Jeg er ikke god til billede-redigerings-programmer såsom Photoshop, så jeg placerede bare min template i Word pg placerede El Kiddos billede ovenpå. Det tog i alt 5 min.

Til sidst skal man bare printe og så har man en skummel Wanted plakat.

Følge med på søndag hvor vi viser billeder fra Guldgraver festen og en masse DIY. Det bliver EPIC!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *