Halloween 2016 – Diagon Alley opstart

We are back Muggles!!

Det er alt for lang tid siden vi har opdateret bloggen, men vi har haft travlt med at nyde sommeren. Til gengæld kan du – kære læser – forvente hyppige blogindlæg i de næste måneder, da vi er gået i gang med at forberede til Halloween, YAYYY!!

I år bliver særligt FANTASTISK da temaet er Harry Potter! Det kan ikke blive mere magisk og vi glæder os sådan. Vi var i januar på inspirationstur i London og vi er lige så stille gået i gang med at bygge nogle af de props vi planlagde dengang.  Det kan måske virke lidt MUCH at vi bygger props flere måneder før det er Halloween, men vore motto er jo: GO BIG OR GO HOME! Vores gæster skal gerne føle at de træder ind i en verden hvor et magisk parallelsamfund med hekse og magi er muligt. Hvem har ikke – voksen som barn – ønsket sig at de kunne komme på Hogwarts og studere magi efter de læste Harry Potter bøgerne.

Den første store prop vi er gået i gang med at bygge er Diagon Alley. Scenen fra Harry Potter filmen, hvor Harry Potter får første gang skal ind og købe magiske remedier har altid fascineret mig.

Planen er at gæsterne skal træde ind på Diagon Alley som noget af det første til festen. Her kan de kigge på butiksvinduer med ugler, koste og tryllestave.

Vi er derfor gået i gang med at bygge butiksfacader ved vores overdækkede terrasse udenfor garagen. Vi er så heldige at have haft Hus-latinoens skønne nevø på besøg hele sommeren og han har hjulpet super meget.

Det er en meget simpel konstruktion af lægter og  OSB2 plader. Det hele er udskået med en stiksav, hvilket bestemt ikke var nemt at gøre lige. Pladerne er malet med træbeskyttelse bagpå, så de kan holde til lidt regn. Det hele er lavet til at man kan tage det ned i 3 dele efter Halloween og opbevare det til næste år.

Vi skal i næste uge i gang med at male det hele og tilføje detaljer, så følg endeligt med – Vi skal nok holde Jer opdateret som tingene udvikler sig. Det bliver spændende at se hvor meget vi når for jeg har også lige et fuldtidsarbejde + kandidatspeciale der skal klares. Hvor er de magiske kræfter når man har brug for dem.

Signs_of_the_Three-Most_important_locations_in_Diagon_Alley_(1991)

One thought on “Halloween 2016 – Diagon Alley opstart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *