Halloween 2016 – Inspirationstur

DSC_3132

Der har ikke været meget aktivitet her på Shitsandgiggles i den seneste tid,  hvilket blandt andet er grundet en lille inspirationstur vi har været på til Warner Bros. Studio Tour i London – The Making of Harry Potter.img_carousel_main_1000_360

El Kiddo er vild med Harry Potter og det samme kan siges om hans forældre (SURPRISE!). Det har defor længe været planen af Halloween 2016 skulle have Harry Potter tema! YAAAAY!!!!!! Vi kan næsten ikke vente!

Nogen ville måske argumentere for at det er tidligt at begynde at tænke på Halloween når det kun er januar, men dem gider vi ikke at høre på! Shitsandgiggles motto er jo GO-BIG-OR-GO-HOME, så vi skal igennem mange DIYs før vi er klar til oktober. Til inspiration har vi samlet et Pinterest album med en masse skønne ideér til hvordan man skaber den helt rigtige Hogwarts-stemning til en Harry Potter tema-fest.

Her er en list over nogen af de props/festområder vi (meget ambitiøst) har planer om at lave:

  • Hogwarts Express
  • Diagon Alley
  • Leaky Cauldron
  • Great Hall
  • Potions-class

Nedenfor kan ses nogen af de inspirationsbilleder vi tager udgangspunkt i:

DSC_3065

Man kan ikke komme til Hogwarts uden at køre med Hogwarts Express. Planen er at lave et stationært prop-tog ved indgangen til festen

DSC_3127

Diagon Alley er stedet hvor man henter sine magiske remedier I år er første gang jeg har planer om at prøve at bygge en kunstig facade med butiksvinduer. Planen er at der skal være en Ollivanders hvor gæsterne kan hente en tryllestav.

DSC_3092

Man skal igennem pub’en “The Leaky Cauldron” for at komme ind til Diagon Alley. Vi har planer om at servere Butterbeer for vores gæster. Hus-latinoen kan varmt anbefale det.

DSC_3032

I “The Great Hall” på Hogwarts vil gæsterne få tildelt et kollegie efter at have haft sorteringhatten på hovedet. Det bliver spændende at se hvem der kommer i Gryffindor og hvem der kommer i Slytherin.

DSC_3049

Sidst men ikke mindst så skal gæsterne have mulighed for at lave potions i Professor Snapes klasse.

Severus Snape er min absolut favorit-karakter i bøgerne og det var derfor et stolt øjeblik for mit forælderskab da El Kiddo valgte hans tryllestav fremfor Harry Potters.DSC_3180

Alan Rickman som portrætterer Snape så brilliant i filmene er desværre død for nyligt. Her er en lille video som i kronologisk orden fortæller Snape’s historie.

Følg med i løbet af de næste mange måneder, hvor der vil være spredte posts om vores forberedelser til Halloween, men også en masse andre DIY.  Eksempelvis er det snart Fastelavn og Shitsandgiggles har spændende planer. Et lille hint til tema er: Supercalifragilisticexpialidocious!

2 thoughts on “Halloween 2016 – Inspirationstur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *