Halloween Afskærmning

IMG_1196

Pris: 200 kr ( + evt 179 kr for UV-lampe ) Tidsforbrug: 3 timer  Sværhedsgrad: Nemt

Vi har været i gang med at Halloween-pynte indgangen til vores hus, hvilket gav inspirationen til denne nemme DIY.

Det hele startede egentlig med at in house-latinoen – i et ridderligt forsøg på at hjælpe med oprydningen – smed nogle træstykker ud, som jeg havde planer om at lave en dekoration med, som skulle placeres foran garagen. Min reaktion på nyheden om hans bedrifter var ikke ligefrem videre yndefuld! Efter at have talt til 1000 måtte jeg derfor finde på noget andet.

På et tidspunkt havde jeg spottet på Pinterest, at man kunne lave en udskåret silhouette som kunne placeres foran garageporten. Lysten til at bruge en masse tid på at skære træ ud, samt smide penge efter træplader til udendørs brug, var lav, så jeg fandt derfor på et alternativ.

55f11d829647032962d31cd3106238b5

Først blev et motiv udtænkt. Jeg valgte Oogie Boogie fra filmen The Nightmare before Christmas – I god sammenhæng med årets Halloween tema :D

DSC_0584 (1)

Jeg lavede en firkant ud af 4  billige lægter, som var i overskud fra et andet projekt. Konstruktionen blev forstærket  ved at placere træstykker på tværs. Her kunne det tænkes, at en erfaren håndværker ville kunne komme med en masse relevante kommentarer såsom: ” Det er da ikke i vinkel” eller “det er ikke særligt holdbart”. Her på Shitsandgiggles er vi dog ikke håndværkere, så da målet var en billig konstruktion som kunne holde i 2 uger, er dette godt nok for os.

spchlss

Jeg klipsede sort ukrudtsdug fast på konstruktionen. Ukrudtsdug er billigt og kan holde til at være udendørs, så det var et oplagt valg. Ukrudtsdugen var ikke bred nok, så jeg lod det overlappe og syede det sammen i samlingerne med almindeligt sytråd og nål.

DSC_0587 (1)

Herefter skulle motivet males. Jeg gjorde det uden en skabelon, da det var et meget simpelt motiv. Jeg brugte noget grønt fluorescerende maling, købt i Bilka for 99 kr. Fluorescerende maling er selvlysende og kan derfor også ses om aftenen. Jeg har hængt et UV-lys over skærmen, så motivet lyser endnu mere op om natten, men selv i dagslys ser det godt ud.

Man kunne godt male det over flere gange indtil malingen dækker helt, men jeg kan bedst lide den lidt ufuldstændige struktur (eller måske er jeg bare lidt doven). Skærmen er fastgjort til den øvre del af garagen således, at garageporten ikke tager skade. Pro-tip: Husk at det blæser meget i oktober, så sørg for at det er fastgjort ordentligt. Sådan en stor skærm kan godt flyve langt.DSC_0594

Den kvikke læser ville nok undre sig over, hvorfor garageporten dækkes til…. så kan bilen jo ikke komme ind. Til dette kan vi afsløre, at Shitsandgiggles har store planer med garagen til dette års Halloweenfest, men mere om det i næste uge…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *