Halloween Countdowner

12141018_10156077882460247_5584376509750148621_o

Du har nok opdaget, at shitsandgiggles familien er bidt af en creepy Halloween klovn! Derfor fejrer vi Halloween på samme måde som vi fejrer andre højtider, med OVER THE TOP DEKORATIONER. El Kiddo skulle derfor også have en nedtællingskalender til den store begivenhed, så her kommer en nem DIY.

Sværhedsgrad: nemt pris: ca.300 kr. tidsforbrug: 3 timer (tørretid inkluderet)

DSC_0448

For år tilbage købte jeg en hvid træjulekalender i Panduro Hobby til 100 kr., udsalgspris. Jeg fik aldrig lavet julekalenderen og tror ikke den sælges længere, men man kan finde noget lignende eksempelvis her. De små skuffer er perfekte til små daglige overraskelser for børn.

Den kvikke læser vil bemærke, at der kun er 24 skuffer, da det er beregnet til jule-countdown. Men med oktobers 31 dage, og min tur til Spanien, gav det mening at starte nedtælling nu. Næste år regner jeg med at lave en tilbygning til huset, så der er 31 skuffer.

DSC_0449

Jeg brugte tavlemaling til at male huset. Tavlemaling er fantastisk, fordi det dækker godt og har en helt mat overflade. Bonus er, at man kan skrive på det med kridt.  For at give det sorte en mere ældet beton effekt, brugte jeg en teknik der hedder drybrushing. Her er en meget informativ video, som jeg lærte det fra:

DSC_0451

Herefter malede jeg skufferne. Der er ikke nogen forkert måde at gøre det på. Jeg prøvede mig lidt frem. Man kunne også vælge at påklistre Halloween billeder med en mat decoupagelak, så i gang med at eksperimentere. Husk at fjerne eventuelle håndtag før du maler.

Jeg klippede nogle tagsten ud af et sort ark mosegummi og satte dem på taget. Jeg glemte at lægge dem forskudt i forholdt til hinanden, men resultatet blev ganske udemærket alligevel.

Der medfulgte klistermærker med tal, som jeg brugte på nogen af skufferne, men jeg skrev med en kridt marker på de andre. Protip: En kridtmarker er at fortrækker, når de ivrige børnefingrer skal åbne en ny skuffe, da det ikke tværer ud ligesom almindeligt kridt.
DSC_0456

Derefter er der ikke andet for end at fylde kalenderen op med slik og nyde resultatet.

IMG_1141

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *