Halloween cupcakes

img_4313

Let them eat cake!

Vi har i dag hygget med at lave nogle Halloween cupcakes. Vi har også gang i størrer projekter til Halloweenfesten, men mere om det om et par dage. Det her er en  simpel DIY som er perfekt til en regnfuld oktober søndag. img_4277

Jeg fandt disse dekorations kit i Panduro Hobby forleden. De var lidt pricy, men jeg var vild med de blodige knogler og gravstenene, så jeg endte med at købe dem. Vi skulle alligevel teste nogle spindelvævskager vi skulle bruge til Halloween festen.

Jeg bagte derfor nogle cupcakes. Jeg sprang over hvor gæret var lavest og brugte en kagemix fra Duncan Hines, men ellers er denne opskrift formidabel. Erstat “Shortening” i opskriften med Palmin; det virker perfekt! You are welcome :)

img_4318

Vi lavede tre forskellige slags cupcakes. Muums!

Vi startede med spindelvævscupcakes som er super nemme at lave. Jeg dekorerede dem med Chokolade ganache lavet af mørk chokolade og hvid chokolade. En nem opskrift på det kan findes her.

Jeg har lavet en lille video hvor du kan se hvordan mønstret laves, Tricket er at lave mønstret med en træpind før det hele bliver koldt og størkner. Ganachen tager ca. 30 min om at størkne så der er lidt tid at arbejde i. Jeg placerede den mørke chokolade-ganache på mine cupcakes og lavede derefter cirkler ovenpå med hvid chokolade-ganache. Udover at det ser flot ud, så smager det også fantastisk.

img_4289

Jeg lavede også nogle cupcakes med hvid chokolade-ganache og skumle blodstænkt. Jeg havde fundet en “blod-opskrift” lavet af majsstivelse, chokoladesovs og rød+grøn frugtfarve. Jeg synes ikke at “blodet” blev helt overbevisende, så hvis du har en bedre opskrift så del den endeligt i kommentarfeltet. Før jeg bliver mistænkt for at have seriemorder-tendenser vil jeg gerne lige understrege at jeg i forbindelse med mit arbejde som jordemoder ser mange rigtige blodstænkt, så derfor ved jeg lidt om hvordan de ser ud i virkeligheden :)

Til cupcaken laver man blodstænkene ved at køre fingrene hen over en tandbørste som har været dyppet i “blodet”. Det sviner super meget, så tag er forklæde på.

img_4305El Kiddo var sød til at hjælpe med mine gravstens-cupcakes. Jeg lavede græsset for ham som bestod af grønt buttercream og en special-tip på sprøjteposen.  Herefter dekorerede han dem med gravsten, knogler og jord lavet af blendede Oreos (uden det hvid fyld).

Jeg håber også at I har haft en hyggelig søndag?

img_4317

 

2 thoughts on “Halloween cupcakes

  1. Kristina says:

    Hej!

    Jeg kom helt tilfældigt forbi din side, da jeg ledte efter spindelvævscupcakes, og det er jeg sørme glad for at jeg gjorde! Sikken en fantastisk kreativitet du har! Jeg elsker også Halloween, og holder små fester til højtiden til familie og venner, men er desværre ikke så crafty – ejer engang en limpistol. T_T Fantastisk med alt det du har lavet, bravo! Glæder mig til at se hvad du laver i år!

    • Rainicorn says:

      Det er da altid dejligt at høre at man kan inspirere :) Skynd dig ud og køb en limpistol. Man ved aldrig hvornår man for brug for sådan en :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *