Invitationer til børnefødselsdag – Slikkepinde

IMG_2143

El Kiddo har meget snart fødselsdag og det skal fejres. Han bliver allerede 9 år gammel, så tiden flyver afsted AKA. Vi er ved at blive (GASP) gamle forældre. Ligesom sidste år holder vi en temafest sammen men en af de andre drenge fra El Kiddos klasse. Temaet blev meget ambivalent, da de har forskellige interesser, så kompromiset blev et Lego/Karate tema med et strejf af slikland, men mere om det i næste uge. IMG_2142

Tidsforbrug: 15 min (pr stk) + tørretid Pris: ca. 5 kr (pr. stk) Sværhedsgrad: Nemt

Jeg har tidligere “ramblet” om vigtigheden af nogle sjove invitationer, så det vil jeg ikke gå mere ind i. Vi valgte en “nem” hjemmelavet løsning i år, nemlig kunstige slikkepinde, hvor invitationen står på bagsiden.

Materialer: ( 18 stk)

  • 1 flamingoplade (15 mm)
  • Akrylmaling ( Jeg havde noget i overskud fra påske)
  • Papirsugerør (kan fx købes i Søstrene Grene)
  • limpistol (altid en god investering)
  • hobbykniv
  • sandpapir (fx kornstr 120)
  • printet invitation
  • Spraylim uden acetone (kan købes i hobbybutikker)

Fremgangsmåden var relativt simpel. Jeg udskar runde cirkler i flamingoen og sleb kanterne runde (dette sviner helt vildt! Forestil dig en flamingo-snestorm). Min kløgtige medhjælper malede dem derefter i forskellige mønstre. DSC_4374

Efter cirklerne var tørre lavede jeg et hul til papirsugerøret. Dette er helt klart nemmeste med mit indgraveringsværktøj, som er speciallavet til at skære i flamingo, men en hobbykniv kan også bruges. Herefter limede jeg pinden fast med limpistolen samt fastgjorde invitationen med min acetone-fri spraylim.

Jeg havde ikke tid til at gøre mere ved invitationerne, men det kunne give dem ekstra flair med en super-gloss lak på. Det må jeg prøve en anden gang. IMG_2141

El Kiddo klar så til at dele invitationerne ud sammen med hans medvært. Yayy! Følg med i næste uge hvor vi forsøger at kombinere LEGO- og karate-tema….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *