Julen 2017

Ho Ho Ho, Glædelig (forsinket) jul!

Der har været lidt stille her på Shitsandgiggles, da vi har haft travlt med at leve livet :) I skulle dog ikke snydes for lidt billeder af julens festivitas. Selvom vi har haft travlt, så nåede vi alligevel at pynte op til jul; Shitsandgiggles-style.

Heksehytten fra Halloween blev malet brun. Taget blev dækket med billige hvide tæpper fra Ikea. Lidt “flamingo-slik” og hvide lægter, omviklet med rødt silkebånd, blev påsat og tadaaa: Et kæmpe Gingerbread House!!!

Julemandens kane og rensdyret er skåret ud af 2 plade tagkrydsfiner og malet ved hjælp fra Hus-latino-light. Der var en del detaljer i mønstret, så det tog en noget tid at lave. Jeg er dog svært tilfreds for resultatet og jeg glæder mig allerede til at sætte dem op næste år.

Der blev selvfølgeligt også pyntet foran huset. Shitsandgiggles er jo helt BANANAS med Nightmare Before Christmas. Vi har derfor lavet disse kunstige buksbom spiraler, inspireret af Tim Burtons univers.. LOVE IT!.Zeros hundehus skulle selvfølgelig også pyntes med (flamingo) sne på taget og lyskæder fra Tiger.  En nem og billig løsning.  Zero er for øvrigt en meget allergi-venlig hund. Han gør heller aldrig og han har ikke behov for at komme til dyrlægen. Den perfekte familiehund, hvis du spørger mig :)

Juletræet blev pyntet indendørs. Det er ikke ligefrem traditionelle julefarver, men det passer perfekt til vores stil :) Det er forøvrigt en have-flamingo på toppen af træet.

Vi fik bagt Gingerbread Cookies og jeg fik endeligt mulighed for at bruge mine fabulous kageudstikkere. Boo!

Årets Gingerbread House er en karrousel. Jeg fandt en gratis template på Pinterest og printede det på en A3. Jeg bruger altid denne super nemme opskrift.  The rest is history!

Until next time!

XoXo Shitsandgiggles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *