Lakrids Party

IMG_2125

Hver dag er en fest! Det er det motto vi forsøger at efterleve i casa de Shitsandgiggles! Derfor havde El Kiddo og jeg aftalt at vi skulle holde en lille Lakrids Party imens Hus-latinoen er i det eksotisk udland for at besøge resten af latino-klanen. Hus-latinoen har nemlig aldrig rigtigt fået smag for den delikate danske spise; Saltlakrids.

Vi spiser egentlig ret meget lakrids selvom han er hjemme, men hver gang han rejser, så holder vi Lakrids Party så vi ikke savner ham for meget. Vi har vel alle vores coping-strategier!

IMG_2126

El Kiddo klædte sig fint på med en “Lakridsbutterfly” og vi indkøbte store mængder saltlakrids til indtagelse ad libitum. Mums!

IMG_2124

Vi pyntede med sort-hvide balloner og en hjemmelavet guirlande lavet af silkepapir. Der findes en rigtig nem DIY til at lave sådan en. Planen var at lave en smuk kage med dryppende sort lakrids-glasur. Jeg brugte en opskrift jeg ikke havde prøvet før, og den var FORFÆRDELIG!!! Kagen hævede ikke som den skulle og den havde konsistens og smag som en klæbrig mazarinkage. For at redde kage-katastrofen blandede jeg den med saltlakrids-chokolade og lavede det til cake-pops med hvide candy melts som overtræk. De smagte marginalt bedre, men det var stadigt ikke et hit. Nu ved vi hvordan Hus-latinoen har det når han i solidaritet spiser saltlakids! IMG_2123

Verdens dårligste cake-pops. UGH!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *