Lemonadestand

Det er sommerferie og børnene keder sig. Derfor har vi et forslag til en sjov aktivitet som hele familien kan involveres i. Som bonus kan du som forældre lære dine børn lidt om værdien af arbejde og en forståelse for, hvor penge kommer fra. School of life siger jeg bare.

Når vejret er godt (som i denne uge!) er en lemonadebod på fortorvet en perfekt ide. Vi fandt denne fine bod i IKEA til en overkommenlig pris, kun 75 kr.

DSC_3527

Lemonade-dispenseren var nogle vi havde købt via eBay, men du kan eksempelvis købe lignende i Imerco fra producenten Kilner til 250kr. Vi bruger dem i forbindelse med en masse andre ting, så det har været en god investering for os, men du kan sagtens bruge almindelige kander hvis du ikke lige har lyst til at smide penge efter en fancy glasdispenser.

Protip: Lav kæmpe isterninger i de der billige plastikkopper – de holder længere og er nemme at lave (you’re welcome!).

DSC_3569

Det sidste der skal til, er at blande noget saftevand og bruge resten af de hvide plastikbægere til servering. Vi lavede et herligt skilt ud af en gammel tavle og tiltrak nok kunder til at tjene små 80kr. på en time.

Der er nogle ekstra ting du skal være opmærksom på; Lokation. Lokation, Lokation er en ting. Vi bor på en vej, hvor der ikke er særligt meget “foot-traffic”. Derfor tog vi til det lokale supermarked og spurgte pænt om vi må opsætte boden udenfor – husk at spørge, dit barns første møde med erhvervslivet skulle helst ikke være kriminelt.

Et andet tip er at placere sig langt væk fra skraldespande, da vi fandt ud af, gennem bitter erfaring, at hvepse og bier også er vilde med lemonade… surprise, surprise.

DSC_3536

Det var en super hyggelig dag, og som ekstra bonus har vores søn en lidt bedre forståelse for, hvor penge kommer fra. Børnearbejde FTW.

Check os ud på Instagram, hvor du kan ‘like’ vores lemonadestand MED FILTER! Her, her og her. Vi takker :)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *