Minecraft Tema-fest: TNT Pinata

Til vores Minecraft-temafest havde vi i tankerne at udnytte drengenes fascination med TNT ved at kombinere det visuelle med vores egen tradition omkring altid at have en piñata med til fest – min mand er fra latinamerika *hint hint*.

DSC_8270

TNT i Minecraft universet kan oversættes til en firkantet piñata fyldt med slik og små billige plastiklegetøj. Vi indhentede nogen bud fra eBay (søg på pinata toys) og gik ellers i gang med samme fremgangsmåde som dekorationerne; papkasse fra IKEA med udprintede templates fra pixelpapercraft.com.

1414816848041

Da det er godt at prøve noget nyt en gang i mellem, testede vi en metode for mindre vold gennem ideen om en pull-string piñata; børnene hiver i nogle snore, men kun den ‘rigtige’ snor udløser lemmen til kassen. Fremgangsmåden kan findes ved at google pull-string piñata, men det kunne for eksempel være på denne her måde.

Real talk: ideen er egentlig super god og nem, men i dette tilfælde fes luften ud af ballonen, som man siger, lidt for hurtigt da barn no. 2 hev i den rigtige snor og derved udløste faldlemmen. Næste gang går vi nok tilbage til den gængse metode, hvorved vi hamre en piñata til døde. For børnenes skyld, selvfølgelig.

DSC_8446 (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *