Morbide invitationer

DSC_0644

Tidsforbrug: 30 min (pr. stk)  Pris: ca 30 kr (pr stk) Sværhedsgrad: Nemt

Så blev det tid til, at El Kiddo skulle dele invitationer ud til næste uges Halloweenfest. Vi havde selvfølgelig informeret klassens forældre om planerne for 2 måneder siden, så invitationerne var ikke en hastesag.

Det skal siges, at invitationer er den første iscenesættelse af din temafest og derfor ret vigtige. Det er i dette tilfælde gravalvorlig (pun intended). De skal skabe forventninger en fantastisk fest! Så en del energi blev lagt i at lave dem. Vi er så heldige, at El Kiddo går i en lille klasse på 15 børn. Skal man lave 30 invitationer, så skal man eventuelt overveje at nedjustere ambitionsniveauet. Denne invitation havde mange delelementer, men man kan vælge kun at bruge udvalgte og spare tid/penge.

Materialer:

  • Hvide kasse: Jeg købte nogen billige postæsker her.
  • Sommerfugl: Disse geniale flyvende sommerfugle kan findes her for 10 kr. pr. stk.
  • Kiste: Jeg købte mine her
  • Flamingo: 50 mm +10 mm Findes i de fleste byggemarkeder.
  • Akrylmaling: sort  hvid og brun
  • Mos: Jeg havde en mos-måtte til overs fra noget påskepynt. Den var ikke videre billig fordi den skulle sendes fra USA. Man kunne i stedet tage en dejlig efterårstur i skoven og samle noget gratis mos selv og tørre det eller eventuelt bruge noget grønt filt.
  • Sort sprittusch
  • Evt: Små flasker,  små nøgler og slik

Lad os så komme i gang!

DSC_0583

Veninde travlt optaget af at dekorere + det endelige resultat nedenfor:

IMG_1247

Jeg overtalte en god veninde til at komme forbi og hjælpe, da hus-latinoen ikke har sans for deko-detaljer. Hun blev sat i gang med at dekorere postæskerne med sirlige spiraler, som ofte ses i Tim Burtons univers. Inspirationen havde jeg fået herfra. Det er BTW en genial blog, som jeg har hentet rigtig meget inspiration fra. Den bliver desværre ikke længere opdateret, men hvis man er vild med The Nightmare Before Christmas, så er der mange DIYer at hente.

DSC_0579

Derefter blev kisterne dekoreret med den tidligere omtalte dry-brush teknik. Man kunne godt have valgt at undlade dette, men det er bare den lille ekstra detalje som gør invitationen ekstra gennemførte.

DSC_0581

Herefter udskar jeg flamingostykker som passede til postæsken. Jeg malede dem indvendigt der hvor kisten skulle være så det lignede jord.. spooky!

DSC_0645

Mos-måtten skar jeg ud så den passede til flamingoen og lavede en åbningslem, hvor kisten skulle placeres. Den blev afstivet med et stykke pap. Gravstenen skar jeg ud i 10 mm flamingo og brugte igen dry-brush teknikken til at male den.

DSC_0651
I kisten placerede jeg ting, som relaterede sig til festens tema. Der var en lille slikfyldt flaske og nøgle som Alice benytter sig af for at komme ind i Eventyrland. Willy Wonkas Golden Ticket samt en Smarties æske hvor jeg havde placeret et DIY Wonka klistermærke på.

Til sidst printede jeg invitationens tekst ud og limede det på æskens låg.

Ungerne var vilde med invitationen, særligt fordi sommerfuglen kom flyvende ud da de åbnede den. Vi har lavet en lille video, så I derude også kan se hvordan sommefuglen flyver. Det er hus-latinoens tøvende hænder der åbner æsken ;)

One thought on “Morbide invitationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *