Nemme LEGO-kager

IMG_2296

Her kommer den sidste blogpost om El Kiddos fødselsdagsfest for vi skal til at rette fokus mod den mini-safari-fest vi skal holde i næste weekend…

El Kiddo holdte fødselsdagsfest sammen med en kammerat fra klassen så medværten skulle selvfølgelig også bestemme et mini-tema, ligesom El Kiddo. Valget faldt på LEGO-tema, hvilket var dejlig nemt da vi har holdt en LEGO-NINJAGO fødselsdagsfest for El Kiddo da han blev 6 år.

Vi havde desværre ikke gemt pynten, men vi kunne bruge de samme dekorations-idéer til at lave noget nyt pynt. Yayy for genbrugs-kreativitet! Vores medværter blev derfor sat til at lave nogle LEGO-klodser af pap  og vi printede hans navn i en LEGO-font. Super nemt! DSC_4663

Pap-legoklodserne består af et stykke A4 pap med påklistrede papcirkler af samme farve. Jeg pålimede et stykke flamingo på bagsiden af cirklen så der er 1 cm afstand mellem den og pappet. Lidt svært at forklare men kig på billedet nedenfor.

Jeg havde store planer om en stor LEGO-kage, men grundet tidsmangel og noget falleret glasur (det sker for os alle) gik jeg til plan B; Cupcakes med LEGO-hoveder på. Hovederne var super nemme at lave og det tager ikke mere end 1 time + tørretid.

LEGO CUPCAKES

Ingredienser

 • En god cupcakeopskrift (fx denne her)
 • Favoritglasur til cupcakes. Jeg brugte blå royal icing
 • Store skumfiduser
 • Mini skumfiduser
 • gult + sort gelefarve (jeg brugte Wiltons)
 • 1 skål med vand

Fremgangsmåden er simpel. Put det gule farve gelefarve i vandet indtil det er mørkegult. Jeg brugte 1 tsk farve til 500 ml vand.

Dyp hver enkelt store skumfidus i det farvede vand og sæt den til at tørre på en rist. Mens  den stadig er våd er den klistret så skynd dig at placere en halv mini skumfidus ovenpå efter den også har været dyppet i det gule vand. Når de er tørre hænger de stadigt sammen.

Vent til de er tørre og mal øjne og mund på skumfiduserne med en pensel dyppet i sort gele-farve. Lad det hele derefter tørre yderligere i 1-2 timer.

Placer til sidst hovederne på de bagte cupcake med glasur og Tadaa, du har lavet super nemme LEGO-cupcakes!

 

3 thoughts on “Nemme LEGO-kager

 1. Mickie91 says:

  I see your site is in the same niche like my page.

  Do you allow guest posting? I can write unique posts for you.
  Let me know if you are interested.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *