Oscar show 2016 – Vote for Leo!

maxresdefault

And the award goes to….

Den årlig Oscar-uddeling er nok det tætteste Shitsandgiggles kommer på en helligdag, så vi glæder os BANANAS til søndagens show. Hvert år holde vi os vågne natten lang for at se hvem der vinder og hvert år græder vi med Leonardo DiCaprio når han endnu engang taber!

Leonardo har været nomineret 5 gange uden at vinde, så vi håber at 6 gang er lykkens gang. Han er kendt for fordybe sig i sine roller på en måde der tenderer til det ekstreme. I The Revenant spiste han rå bisonlever (GASP! Han er jo vegetar) og rendte rundt i en kold skov. Leonardo er en sand Method Actor og det er noget der giver stemmer, men vigtigst af alt så er han en hvid mand  #OscarSoWHite.

På trods af Oscar-uddelingens diversitets udfordringer, så ser vi frem til at se showet og i år skal vi se det Live i biografen. Shitsandgiggles har derfor ikke mange muligheder for at pynte som vanligt (Bummer!) men en lille “GO LEO” kage og champagne kan det nok blive til. Vi skal nok opdaterer med billeder på søndag.

IMG_1849

Sidste år så vi Oscar showet hjemme og her heppede vi på filmen The Grand Budapest Hotel. Filmen er endnu et Wes Anderson mesterværk, som desværre tabte til Birdman.

grand-budapest

Filmen havde, som Wes Andersons film altid har, en masse Hipster elementer som var nemt overførbare til en temafest. Jeg lavede derfor en lækker Lobby Boy” kage. Yum!
IMG_1851

Jeg serverede også Mendel’s signatur kager i auntentisk æsker som jeg købte en skabelon til her.

IMG_1853

Opskriften på disse delikate Courtesan Au Chocolat  findes i en fin lille video her.

IMG_1850

 

 

 

One thought on “Oscar show 2016 – Vote for Leo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *