Pantone Billeder

Her er et nemt lille projekt; classy væg dekoration!DSC_9041 (1)Tidsforbrug: 30-45 min Sværhedsgrad: nemt. Pris: ca. 400 kr.

I lang tid har vi været interesseret i Pantones flotte farver. Da stuen synes at mangle noget var det derfor oplagt at inddrage Pantone – et voila, konceptet om vægbilleder i de farver som inspirerede hjemmeindretningen mest.

Vi fandt postkort med 100 forskellige farver online gennem Amazon, men du vil sagtens kunne finde dem i danske butikker. En hurtig tur på google har ledt til Trendstore.dk, hvor du for eksempel kan på portkortene til 180 kr.DSC_8020Rammerne er fra Ikea, hvor du kan købe en ramme til 79 kr. per stk. – Du behøver selvfølgelig ikke gå efter samme type, denne ramme talte blot til min stue.DSC_8017Jeg gik efter den hvide baggrund og tog mig tid til at udvælge de postkort der gik bedst med omgivelserne og hinanden. Farver er selvfølgelig en smagssag, så kyl du bare gul eller grøn efter din væg.DSC_8025Jeg fandt ud af, at ved hjælp af et halveret kort, kunne jeg afmåle en placering af kortene i midten af rammen. Afstanden i mellem kortene var på Gefühl – livet er for kort til milimeterpræcision, jeg er ikke ligefrem kirurg her.

En vigtig ting er dog at være omhyggelig med ophængningen – og med min seneste indrømmelse  kommer det nok ikke som en overraskelse, at der efter 1 time lød et brag inde fra stuen!DSC_8033Tilbage i Ikea og hente en ny ramme…. DIY FAIL.

Heldigvis var alle anstrengelserne det hele være, og vi er meget glade for resultatet. Skulle du begive dig ud i et lignende projekt må du ENDELIG sende os et billede, så vi kan se hvilke farver du vælger!DSC_8026

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *