Pop up invitationer

IMG_5507

El Kiddo har snart fødselsdag og det skal fejres! Shitsandgiggles plejer at gå ALL IN med dekorationer og finurligheder, men i år har jeg også lige et speciale som skal afleveres, så der er ikke tid til de store udfoldelser. Vi har derfor ret ukarakteristisk valgt at booke en “færdig” fødselsdagsfest i et Legeland, hvilket nok skal blive sjovt for børnene (og måske også for de voksne med Peter Pan syndromer :))

Man kunne vælge et tema til fødselsdagsfesten og El Kiddo valgte “Under the Sea” så det virkede kun passende at invitationerne skulle være en pop up fisk. jeg fandt en vejledning på nettet. Det var relativt simpelt at gå til og så blev de ret fine.

Gennem tiden har vi lavet en del forskellige kreative invitationer. For 2 år siden havde El Kiddo valgt at det skulle være Minecraft tema, så der udelte han hjemmelavede Minecraft sværd som invitationer.

DSC_8126-960x643 (2)

 

Du kan finde vores DIY her på siden.

DSC_8247

Det var forresten en fantastisk Minecraft fest, så hvis du mangler inspiration til en Minecraft børnefødselsdag kan du kigge her på bloggen.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *