Safari fødselsdagsfest

DSC_5366

Livet er en fest!

Vi har allerede holdt en EPIC fødselsdagsfest for El Kiddo i starten af april, men man kan altid holde én mere nu når familien kommer og besøger. Da El Kiddo – udover at være en Ninja –  også er lidt af en jungle-dreng  (han er jo ikke Hus-lationens søn for ingenting!) valgte vi at holde en safari fest for ham. Det startede egentlig som en junglefest, men temaet udviklede sig til safari :)

Først sendte vi en invitation afsted til hans Fætter og kusiner. Det var en træ-æske fra Søstrene Grene jeg havde dekoreret med safarimotiver. Indeni var der et kompas og et verdenskort. For 2 år siden havde jeg købt nogle lydmoduler til at placere i invitationer og nu fik jeg dem endeligt prøvet. Jeg optog 10 sek fra “Hakuna matata på dem så gæsterne rigtig kan komme i stemning. Det er en super sjov måde at gøre invitationerne personlige på, for man kan optage lige hvad man har lyst til. Det skal helt sikkert bruges til dette års Halloween.

DSC_5067 (1)

For at skab en hyggelig stemning valgte jeg at tage udgangspunkt i hyggen ved at sidde i et telt efter mørkets frembrud. Jeg fandt en nattehimmel plastik-baggrund online, som vi beklædte en hel væg med i kælderen. Det smarte ved den form for baggrunde er at de er meget lette at sætte op og så kan de genbruges.

DSC_5376

For at fuldføre looket lavede jeg en “måne” af en rispapir lampeskærm med lidt gråt maling malet på indeni. Jeg placerede et gulligt spot i den, men en almindelig pære ville også kunne gøre det. Super nemt og super billigt.

Teltet var en modificeret savbuk med naturfarvet  bomuldslærred på. En billig løsning for under 100 kr. Man kan også købe telte, hvis man ikke har modet på at lave et selv, men det er en dyr løsning.  Indeni teltet  hang en LED-lyskæde. Udenpå satte jeg en batteridrevet lanterne for at skabe stemning. PRO-tip: Levende ild og hjemmelavede stoftelte bør ikke umiddelbart kombineres.

 

 

Udenfor telte genbrugte jeg den oppustelige palme fra vores tropiske bryllupsdag, men jeg placerede 10 grønne balloner på den, så den ligende et træ. Giraffen havde vi købt for noget tid siden til El Kiddo. Dem var bestemt ikke billig, men jeg er vild med giraffer, så vi var NØDT til at købe den. DSC_5279 (1)

Gæsterne skulle selvfølgelig også have noget lækkert at spise.  Vi valgte en “mudder” chokoladefontæne som de kunne dyppe frugt, skumfiduser og diverse andet i. Generelt kan man ikke gå galt i byen med chokoladefontæner, som vi allerede fandt ud af til Halloween. Alle rendte hurtigt rundt med et chokoladeoverskæg, store som små, MUMS!

DSC_5313

Som en lille leg til børnene havde vi lavet en balje med slimet vand med palstikslanger i. Det var et stort hit for børnene at stikke fingrene ned i det ukendte og fange slanger.

Vi havde fundet en Youtube video med safari/jungle lyde som spillede i baggrunden. Det kan du høre i den lille video jeg har lavet nedenfor.  Det var en super hyggeligt fest. Hvis du finder på noget lignende så vil vi gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at se hvad andre finder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *