Shitsandgiggles holder fastelavn!

DSC_3893 (1)

Supercalifragilisticexpialidocious even though the sound of it is something quite atrocious!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Shistandgiggles er vild med at fejre fastelavn. Endelig en mulighed – udover Halloween – for at klæde sig ud som ens ynglingskarakterer uden at folk ser skævt til en. I år tog jeg udgangspunkt i en af mine favoritfilm, nemlig Mary Poppins.

Shitsandgiggles har haft utroligt travlt på det sidste, så der var ikke en masse tid til at lave en masse DIYs. Valget faldt derfor på et simpelt kostume kombineret at tøj jeg allerede havde og nogle få accessories.DSC_3928 (1)

Dagen før fastelavn gik det på for mig at jeg ikke havde en velegnet taske til festivitasen, så en gammel ramponeret rød taske blev malet med akrylmaling. Jeg havde købt en billig hat som jeg limede nogle kunstige blomster og bær på. Igen meget simpelt.
DSC_3956

To timer før festen gik det op for mig at det skorstensfejer-kostume jeg havde købt online til Hus-latinoen ironisk nok ikke inkluderede en skorstens fejekost! En hurtigt kombination af en sort gardinstang, et stykke flamingo, træ-grillspyd og sort maling reddede heldigvis dagen. DSC_3914

El Kiddo havde kortvarigt et tematisk passende kostume på, men reelt set havde han valgt et andet kostume til selv festen. Selvom jeg selvfølgelig gerne så at hele familien matchede, så skulle han også havde lov til selv at vælge. Ugh, det er ikke altid nemt at være forældre.

Han var dog så venlig at lade mig tage et hurtig billede før han skiftede kostume.DSC_3854

El Kiddo var derfor klædt ud som et eller andet vaskebjørns-relateret dyr fra Guardians of the Galaxy, som er n af hans favoritfilm.

DSC_3947

Nedenfor kan ses en lille samling af hvad vi ellers har klædt os ud som til Fastelavn. Just for Shitsandgiggles…. :)

3 thoughts on “Shitsandgiggles holder fastelavn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *