Stickers: Hjemmedesignede Klistermærker

DSC_9555

Tidsforbrug: variende, men kort Sværhedsgrad: nemt  Pris:  200 kr

Her kommer en nem DIY. You are welcome :)

Først lidt backstory: Da Hus-latinoen og jeg sidste år holdte Halloweenfest for Kiddo’s klasse, havde vi lovet kaffe til forældrene i invitationen. Midt i de febrilske last-minute forberedelser glemte vi dog alt om at stille kaffen frem. FAIL! Heldigvis var det en mindre uheldighed, men i år vil jeg gerne kompensere på kaffefronten, da manglen særligt ramte mit ego – jeg har brugt flere år som barista, og hubbien er  vokset op på hans forældres kaffeplantage … I know, kunne han blive mere latino? Her er lige nogen throwback-billeder:

1425633_10153497845565247_1681644819_n

Gode tider på Starbucks, 2006. Et ægte polarid foto før Instagrams tid.

28646_400921371259_1645341_n

Hus-latino + fader på kaffeplantagen – Mina de Oro

Planen er, at der til Halloweenfesten står en lille, creepy coffee-shop, betjent af en afdød barista. En dag jeg (som ofte) ledte efter inspiration på Pinterest, fandt jeg det perfekte logo til coffee-shoppen som kombinerer min forkærlighed for Starbucks og tidligere omtalte film A Nightmare before Christmas.

Efter lidt research fandt jeg en forhandler på Ebay.co.uk som printer custom-stickers. For 20 pund (ca. 200 kr) laver de op til 500 klistermærker (antal afhænger af den ønskede størrelse på klistermærket) med op til fem forskellige designs. Man ligger bestillingen på Ebay og emailer derefter de ønskede billeder til dem – tre dage senere blev de leveret med posten . Det eneste jeg selv skulle gøre, var at placere klistermærket på en hvid kop. Så bliver det vist heller ikke nemmere.

Jeg  er VILD med resultatet. Jeg fik printet 3 designs som jeg skal bruge til Halloween. Så kan I jo selv prøve at gætte på hvilken anden Tim Burton film der snart kommer en DIY om…

DSC_9558

UPDATE: Her er den færdige coffee-shop

IMG_1358

IMG_1347

One thought on “Stickers: Hjemmedesignede Klistermærker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *