Thanksgiving 2015 – Fantastic Mr Fox tema

IMG_1531Shitsandgiggles har fejret den traditionsrige Faux-Thanksgiving i går og I skal selvfølgelig ikke snydes for billeder og DIYs. Årets tema var hentet fra filmen The Fantastic Mr Fox  så pynten var inspireret af detaljer fra filmen såsom: efterårskoven, æbler og selvfølgelig cider. Det hele blev “indrammet” af et backdrop jeg havde fået lavet med et billede fra filmen. IMG_1535Dessertbordet blev dækket op med diverse lækkerier. Jeg havde fundet noget plade-mos i Plantorama som jeg lagde på bordet så det lignede en skovbund. De små svampe havde jeg købt i Tiger. IMG_1528Jeg havde selv lavet kagestanden ud af nogle træskiver jeg havde købt online. En lidt dyr løsning, så hvis du har adgang til nogen  træstubbe, så kan de laves selv. Jeg kan godt lide det lidt krogede look hvor det ikke er alt for lige, men man bør sikre sig at træskiverne er nogenlunde plane, så desserterne ikke glider ned.

Øverst placerede jeg chokolade-kalkuner aka Thanksgiving dessert for dummiesIMG_1532

På den mellemste træskive placerede jeg sugar cookies som jeg havde dekoreret med royal icing så de lignede Pumpkin Pie stykker. Sandheden er nemlig at jeg  ikke bryder mig om smagen af Pumpkin Pie, som jo er et MUST når man holder Thanksgiving.  Dette var derfor min måde at inkorporere Pumpkin Pie uden at skulle sætte tænderne i den underligt smagende græskar-tærte.IMG_1529Nederst  placede jeg Mrs Beans Famous Nutmeg Ginger Apple Snaps. Disse smagfulde kager bliver spist i filmen og de smagte FANTASTIC!

IMG_1525Jeg brugte æbler fra haven til min Apple Snaps og da jeg alligevel var i gang med æblerne lavede jeg også en æbletærte. Denne opskrift er altid en crowd-pleaser. IMG_1539Lige til at spise! El Kiddo var meget tilfreds.
DSC_2231Inspireret af Pinterest lavede jeg  spiselige agern af Hersheys kisses og små kiks samt slikposer som lignede indian corn.  Indian corn bruges meget i amerikanskThanksgiving pynt, men jeg kunne desværre ikke  finde dem her i DK. Jeg har planer om at plante nogen i haven til næste år da de er så smukke.IMG_1530

En lille kurios detalje var Beans Alcoholic Cider.Jeg påsatte nogle vinyl-bogstaver på min drikkededipenser så det så autentisk ud.  Der var bare børne- æblecider i da en stor andel af mine gæster er gravide.IMG_1526

Vi spiste dog ikke KUN dessert. Jeg havde lavet en helstegt kalkun, som jeg glemte at tage et billede af før vi skar den ud. Som tilbehør fik vi: stuffing, cornbread, kartoffelmos, sovs  sweetpotato casserole (med skumfiduser) og tranebær/spinat salat. Efter det måltid havde vi ALLE en food-baby i maven.

Red_remarkableTil sidst kommer her en lille nem DIY. En af skurkene i filmen; Bean, sælger æbler med stjerner på. Jeg malede derfor nogle kunstige røde æbler med guldmaling.
DSC_2221Jeg ville gerne lave en større version til dessertbordet og jeg havde planer om at male et græskar. Desværre sælges græskar ikke så lang tid efter Halloween, så jeg fandt på denne DIY.IMG_1524Jeg havde nogle keramiske Halloween-græskar som jeg havde købt i Bilka sidste år. Jeg tror de kostede 75 kr. Da et Jack-O-lantern ansigt ikke passede ind i Thanksgiving temaet dækkede jeg græskaret med gipsgaze. Jeg var ret vild med det hvide look; det kunne se flot ud til jul. Mulighederne er endeløse.DSC_2224Jeg malede derefter græskaret med rødt og guldmaling Et Voila! Et Fantastic Mr Fox inspireret æble. DSC_2228

Jeg dækkede et andet keramiske græskar med  kunstige efterårsblade. Super nemt med en limpistol.

Alt i alt var det – som altid- en fantastisk Thanksgiving, med god mad og skønt selskab. Jeg glæder mig allerede til næste år!

Nu vil jeg rette mit fokus mod julepynten, så følg med bloggen i december for der kommer mange DIYs med juletræer, grandiose Gingerbread Houses og så har jeg fået til opgave at dekorere en hospitalsafdeling for et meget begrænset budget.
DSC_2232

I dag er det allerede  1.søndag i advent, så El Kiddo skulle selvfølgelig have en gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *