Thanksgiving dessert for Dummies

IMG_1498Shitsandgiggles ELSKER dessert! Desserter er totalt yndlings, da man frit kan lege med farve, form og smag uden at folk synes det nødvendigvis er unaturligt. Dog kan det ske for mange, at der bliver gjort vældig meget ud af det æstetiske, mens ideen om den gode smag tilsidesættes. Her tænker jeg især på diverse fondant-kreationer jeg har lagt gane til – og selv lavet – i årenes løb. De er flotte at se på, men ofte er de tørre, smagsløse, eller sågar uspiselige. Reelt set tror jeg at det er de færreste voksne mennesker der kan lide fondant, men måske er det bare mig! Hvis du har en fantastisk fondant-opskrift, så send den endeligt til os. Jeg vil gerne ændre holdning ;)

Jeg retter derfor mit fokus mod de mere simple desserter med intens fokus på smag. Her er en Thanksgiving treat som både smager godt, ser nuttet ud og så er den tilmed super nem at lave. Jeg har set mange versioner af denne dessert på Pinterest, men her er min version.

Fremgangsmåde: Det hele samles med en mørk farvet royal icing.

Til bunden: Reeses peanutbutter cups. Fåes tit i Bilka eller online

Kalkunens krop: Ferrero Rocher, mums

Kalkunens hale: Oreos hvor der er stukket candy corn i. Køb dem online fx her.

Hoved: En Maltesers hvor der er påklistrert en halv candy corn

Denne dessert er et hit for enhver chokoladeelsker. Candy corn har en lidt speciel honning-agtig smag, men de er et must til Thanksgiving; spørg en Amerikaner, I dare you. Hvis du hellere vil lave dem selv, er her en opskrift.20141229_candycornApropos candy corn, så “kom jeg til” at bestille 10kg af dem til sidste års Halloween. Det var nok LIDT i overkanten, for jeg har stadig ret mange tilbage. De nu helt tørre og uspiselige, så jeg har istedet brugt dem til at lave et candy-corn-træ. Genbrug-for-life!DSC_2065 (1)Det var ret simpelt. Jeg brugte en papkegle, en limpistol og fire håndfulde candy corn. Jeg startede i bunden og limede candy corn på keglen. Det tog ca. en time og så var den færdig. Man kunne vælge at spraye det med konserveringspray, så det holder i mange år. DSC_2071 (1)

One thought on “Thanksgiving dessert for Dummies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *