Til døden dem skiller…

DSC_0908

I dag blev jeg færdig med at dekorere havepavillionen med karakterne fra Tim Burtons film Corpse Bride. Det er en fantastisk film, både for børn og voksne. Her er en fin lille scene fra filmen, hvis du ikke har set den..

Der er ikke noget som et bryllup for de afdøde til at få gang i Halloweenstemning, Jeg har længe haft planer om at dekorere vores pavillon som en krypt, med vægge lavet af flamingo. Ligesom eksempelvis denne her:

39Skæbnen ville dog at det blæste utroligt meget i torsdags og mit elskede DIY “hundehus” fra Nightmare before christmas blæste væk. BOGSTAVELIGT TALT!! Vi fandt kun en af siderne fra hundehuset flere hundrede meter væk fra huset. RIP hundehus.IMG_1231Tanken om, at endnu en kreation ville blæse væk fik mig til at justere planerne. I stedet dekorerede jeg pavillonen med iturevet ostelærred. Der er en DIY her til, hvordan man får det perfekte iturevne look (yes, that’s a thing). I princippet handler det bare om at få alle sine aggressioner ud med en saks. For at skabe stemning, satte jeg et backdrop op bag pavillonen og pyntede med kunstige blomster.DSC_0845Brudeparret var lidt mere kompliceret. Jeg købte for flere måneder siden købt de officielle masker fra Corpse Bride, tilsendt fra USA. Jeg fyldte maskerne ud med Gorilla Glue og fugeskum, et lille trick jeg har lært ved at se denne video:

Resultatet se således ud:

IMG_0038

Jeg havde købt en skeletbrud, som jeg ehm… halshuggede og fastgjorde den fyldte maske på. Lettere morbidt, men det skulle jo gøres. Hun blev klædt i noget ekstra ostelærred, som jeg havde spraymalet med blå farve for at genskabe looket fra filmen. Brudgommens krop var genbrug fra en dekoration jeg lavede sidste Halloween. Go go genbrug *pudser glorie*.

Til sidste satte jeg noget farvet lys i toppen af pavillonen samt en lillebatteridrevet lyskæde under brudens kjole. Et Voila, et trist bryllup. DSC_0927

One thought on “Til døden dem skiller…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *