Tropisk bryllupsdag

IMG_2462

Hvorfor holde et kedeligt bryllup når man kan fejre kærligheden i en forlystelsespark

I dag har hus-latinoen og jeg 10 års bryllupsdag. Tænkt sig at der allerede er gået 10 år siden vi sagde ja til hinanden til et meget hurtigt (1 uge)  arrangeret bryllup (TAK til udlændingestyrelsen)

Efter 10 år har vi lidt mere tid til at forbederede lidt festivitas, så i år besluttede jeg mig for at lave et lille “”tropisk” rum til ham. Sagen er at når man gifter sig med en fra et andet land, så er man nødt til at vælge hvor man vil bosætte sig. Vi valgte DK, hvilket vi på mange måder er glade for, men det medfører stadig at hus-latinoen er langt væk fra de varme tropisk breddegrader han kommer fra. IMG_2469

Jeg har derfor indrettet et rum i kælderen med diverse – kitsch – tropiske elementer, så han kan føle sig lidt hjemme. Jeg tog udgangspunkt i ananas, da Hus-latinoen ELSKER ananas-kage når han skal fejre noget.

IMG_2468 Ananas-pynt er meget oppe i tiden, så det var nemt at finde fjollede ananas-dekorationer online i tema-butikker. Ananas-luftmadrassen købte jeg på Asos.com. Jeg lavede dog også lidt pynt selv i form af spraymalede ananas og ananas-macaroons.

Pro-tip: Jeg tror ikke det er godt/sundt at spise den spraymalede ananas, så brug den kun til pynt. I stedet kan du lave denne Ferrero Rocher ananas til dessert eller hvad med nogen ananas-macaroons?

IMG_2458

Jeg har kun en 50 % succesrate på hjemmebagte macaroons, så jeg køber mine færdige. Hvis du har en Fool-proff opskrift så vil jeg gerne have dem! Jeg købte derfor nogle fine gule macaroons, som jeg malede med sort gelefarve. Bladene lavede jeg med min nye 3Doodler som hus-latinoen havde givet mig i fødselsdagsgave. Den fungerer lidt ligesom en lim-pistol bare med smeltet plastik. Det kræver lidt øvelse at komme i gang med den, men der er klart potentiale i at bruge den til diverse decorationer.

Hus-latino i tropisk Wonderland

Hus-latino i tropisk Wonderland

Følg med i næste uge hvor vi holder Safari-party for El Kiddo. Det bliver vildt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *