Ups! Det er snart Valentinsdag!

DSC_3984 (1)

Tidsforbrug: 2 timer, Pris: 100 kr  Sværhedsgrad: Nemt

Shitsandgiggles har temmeligt travlt for tiden, grundet snarligt jobskifte – Yaayy, spændende! Derfor gik det først rigtigt op for mig at det snart er Valentinsdag  i går. Selvom Hus-latinoen og jeg ikke plejer at gå helt BANANAS på Valentinsdag  så skal kærligheden alligevel fejres lidt.DSC_3967

Jeg bestemte mig for at gå den lidt TACKY og sukkersøde vej, med røde hjerter og lyserøde nuancer.   Selvom jeg normalt er alt for Hipster til at indrømme det, har Rom-Cons et helt specielt plads i mit hjerter (pun intended), så jeg tog udgangspunkt i pasteller og klicheer. DSC_3961Da tiden var knap havde jeg ikke tid til at planlægge en masse, så jeg lavede nogle papirsblomster  (de kan bruges til meget) af silkepapir som jeg havde til overs fra Halloween. Dem limede jeg på et udskåret flamingohjerte og en flamingo-“sky”. Et voilá, en nem og billig dekoration.

Jeg supplerede med nogle filthjerter, en hjertepude fra IKEA og en stor lyserød ballon fyldt med helium. PRO-tip: Det er altid en god idé at have helium i huset; Man ved jo aldrig hvornår man får brug for det. Vi køber vores online her. Det er ikke helt billigt, men det er altid et stort hit.

DSC_4005

Når det officielt er Valentinsdag, i morgen, skal vi have chokolade fondue og candy-floss. Det kan næsten ikke blive mere sukkersødt. Love it!

 

 

 

 

 

 

One thought on “Ups! Det er snart Valentinsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *