Valentins dag Candyfloss champagne

DSC_6873

Så er Shitsandgiggles tilbage med en lille hurtig Valentins dag DIY. Det kommer altid lidt bag på mig at det er Valentins dag, så nemme og hurtige DIYs er vejen frem. Jeg brugte en “SKYLTA” markedsbod fra IKEA, som jeg er beklædte med papirsblomster, tapet og en batteridrevet lyskæde fra Tiger. Det tog max 1 time og så er jeg klar til at servere søde lækkerier i morgen til Hus-latinoen og El Kiddo.

DSC_6868

Apropos lækkerier, så er jeg vil med Macaroons og Candyfloss.

I min søgning på nettet fandt jeg en opskrift på Candyfloss-champagne, som jeg bare måtte prøve. Det er nok lidt overdrevet at kalde det en opskrift, da man bare hælder champagne (eller en mousserende vin) over Candyfloss. Det ser fantastisk ud og så smager det godt. Jeg brugte færdiglavet candyfloss fra Tiger som medførte at drinken fik en let jordbærsmag, mums! Man kan også lave en børnevenligversion med sodavand eller limonade med brus.

The sky is the limit!

 

2 thoughts on “Valentins dag Candyfloss champagne

  1. View says:

    Your way of describing everything in this post is actually nice,
    all be able to without difficulty be aware of it, Thanks a lot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *