Vi venter på påskeharen..

IMG_2082

Shistandgiggles troede egentligt at El Kiddo var blevet for gammel til at tro på påskeharen, men forleden proklamerede hans pludseligt at han var skuffet over at der ikke var påskeæg i haven i år.  Vi blev derfor enige om at pynte lidt, så påskeharen ville komme forbi. IMG_2079

Vi pyntede havepavillonen med “gardiner”  syet af bomuldslærred i smukke pasteller. Det var samme princip som da vi pyntede til 4th of july. I kanterne satte vi en fin guirlande købt i søstrene grene.

Påskeharen er oppusteligt. Vi købte den for nogle år siden på ebay.com og jeg kan desværre ikke finde den derinde længere. Det smarte ved oppustelige decorationer er at de er nemme at sætte op, og ikke fylder særligt meget at opbevare.

IMG_2080

Inde i pavillionen lagde vi påskeæg i håbet om at de ville tiltrække påskeharen. Mens vi lagde dem ud sagde El Kiddo eftertænksomt at selvom det jo nok var mig der lagde de slikfyldte æg ud, så ville han alligevel gerne tro på påskeharen. Barndommen er nu en magisk tid, så det er med at strække den så længe som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *